Wie ben ik

Pepijn Griffioen

Pepijn GriffioenMijn naam is Pepijn Griffioen. Ik ben student Informatica & Economie aan de Universiteit van Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wat betekent dat ik breed inzetbaar ben.

Hedendaags heb ik mijn eigen bedrijf in ICT ondersteuning en advies. Ik heb dit bedrijf opgezet om flexibele werktijden te creƫren en in mijn eigen vakgebied bezig te zijn. Zo kan ik inspelen op de toekomst van ICT, daarnaast kan ik mijn nieuw opgedane kennis direct toepassen. Verder vind ik het leuk om mensen te wijzen op de mogelijkheden die ICT voor zijn of haar bedrijf kan betekenen. Met ICT zijn de mogelijkheden oneindig.

Naast bedrijven vind ik het ook erg leuk om particulieren te ondersteunen bij hun verkenning van het computer land. Ik spreek veel mensen die hun computer nog niet volledig benutten. Het doet me plezier om mensen te zien schijnen als ik vertel over alle mogelijkheden. U bent niet de enige met een probleem op uw computer, maar het kost vaak tijd de juiste oplossing te vinden. Ik kan u helpen deze oplossing te vinden!

Hopelijk kan ik u ondersteunen en adviseren in de grote informatie wereld.

Pepijn Griffioen